Meld een probleem

News

Online training

Welkom in de gebruikersportal van de VC360 Photo App.

De VC360 Photo App biedt je een duidelijk en helder proces voor het maken van hoogwaardige voertuigfoto’s. De VC360 Photo App verkort niet alleen de tijd die nodig is om foto’s te maken maar verbetert ook de kwaliteit en consistentie. Onze app begeleidt je stap voor stap en kan zonder training gebruikt worden.

Voordelen van het werken met de VC360 Photo App:

• Aantrekkelijk, consistent online overkomen door altijd op dezelfde manier je auto's te fotograferen.
  • Parkeert al je voertuigfoto's op één plek in de Virtual Garage: nooit meer zoeken, binnen 2 tellen vinden wat je nodig hebt.
  • Geeft kopers een perfect beeld van je auto's met de 360° presentatie die je in een oogwenk maakt.
  • De app is eenvoudig en snel in gebruik én met de tips in onze videotraining (die je bekijkt waar en wanneer het jou uitkomt) boek je nog betere resultaten.

In onze trainingsvideo’s kun je elke ondertitelingstaal kiezen.

Hoe doe je dat?

Klik op het YouTube-logo en open de video in een nieuw tabblad en klik vervolgens op

Instellingen à Ondertitels/CC à Automatisch vertalen en selecteer de gewenste taal.

FAQ

Basisinformatie over het gebruik van de applicatie
De applicatie installeren

De VC 360 Photo App kan worden gedownload voor zowel Android- als iOS-smartphones.

Zoek de applicatie door de naam ‘virtualcar360’ in te voeren (oranje icoon met een auto)

https://www.youtube.com/shorts/9_0YSwjhIdI

firma,aplikacja
Inloggegevens

Je ontvangt jouw persoonlijke inloggegevens per e-mail. Je krijgt een login en een wachtwoord voor de VC360 Photo App, je kunt dan direct foto's beginnen maken. Ook ontvang je een login en een wachtwoord voor de VC360 Offer Manager, hierin beheer je al jouw foto’s.

VC360 Photo App - Bediening van de applicatie

Open de app en voer (eenmalig) je inloggegevens in. Nu kun je foto's beginnen. Tik hiervoor op New Session.

Voordat je foto’s gaat nemen eerst een aantal instellingen:

• voer de sessienaam in achter de datum (TIP: gebruik het kenteken of chassisnummer)
  • selecteer het fotoformaat (4:3 of 16:9)
  • selecteer het segment/model van de auto die je gaat fotograferen
  • selecteer de achter- en/of ondergrond die je wilt gebruiken

Druk op ‘Next’ en volg de instructies in de app.  Zorg dat de lijntekening van de auto op het scherm van je smartphone (de ‘Ghost’) zoveel mogelijk overeenkomt met de auto die je gaat fotograferen. De app vertelt je welke foto's je moet maken.

De volgende opties zijn beschikbaar:

1. Buitenfoto's (standaard 8 foto's)
  2. 360° interieur (tot 4 opnames met onze optionele 360° camera)
  3. Extra en detailfoto’s (standaard tot 20 foto’s)

Wist je dat je geen internet nodig hebt om fotosessies uit te maken en de VC360 Photo App te gebruiken.

Een 360° camera gebruiken voor sferische foto's

Om 360° foto's te maken heb je de speciale 360°-camera nodig. De VC360 PhotoApp vertelt je uiteraard hoe je de camera aansluit en gebruikt om foto's te maken.

De 360° camera moet na het inschakelen altijd in de ‘Foto en WIFI modus’ staan. De camera geeft dit aan (zie oranje cirkel).

Een fotosessie naar VC360 Offer Manager verzenden

Na het maken van foto's met de VC360 PhotoApp, is de fotosessie beschikbaar op het tabblad ‘My Sessions’. Je kunt je sessies in de app bewerken voordat je deze verzendt. Je kunt geselecteerde foto's verwijderen, toevoegen of vervangen door ze opnieuw te maken.

Om een sessie te verzenden is een verbinding met internet (WIFI/4G/5G) noodzakelijk. Door op de knop ‘Send’ te drukken, wordt de fotosessie automatisch naar de VC360 Offer Manager verzonden.

Mijn accountgegevens

Alle informatie over je account vind je in ‘MyAccount’. Hier kun je ook zien hoeveel ruimte er nog beschikbaar is in je‘Virtuele Garage’. Standaard is hier ruimte voor 25 auto’s.

Melden van een probleem

In de app kun je via Report a Problem eenvoudig een probleem of een fout in de werking van de app melden. Na ontvangst van jouw melding zal ons team actie ondernemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Uiteraard nemen we contact met je op.

Vervangen van de achtergrond

Nadat je de fotosessie vanuit de app hebt verzonden, gaan ze naar de VC360 Offer Manager. Hier worden de foto’s voorzien van de door jou gekozen achter- en/of ondergrond. Dit gaat automatisch, je hoeft dus geen extra handelingen uit te voeren!

LET OP: Als deze plekken bezet zijn kun je geen nieuwe sessies meer uploaden naar de VC360 Offer Manager. Je zult in dat geval ruimte moeten maken in je Virtual Garage of extra ruimte moeten aanschaffen.

Inloggen bij de VC360 Offer Manager

Alle fotosessies die je in de app verzendt kun je beheren in de VC360 Offer Manager. Je kunt inloggen via: bo.virtualcar360.pl

Managing photos

Al je fotosessies zijn beschikbaar op het tabblad Photos. Hier vind je zowel de originele foto’s als de foto’s met de gekozen achter- en/of ondergrond.

Linksboven zie je hoeveel plekken je nog beschikbaar hebt in je Virtual Garage. Als je Virtual Garage bijna vol of vol is wordt het aantal beschikbare plekken in rood weergegeven. Door fotosessies te verwijderen kun je ruimte maken.

Als u het aantal plaatsen in de virtuele garage wilt vergroten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bovenaan de pagina support.

Foto's downloaden

Uiteraard kun je de gehele fotosessie ook downloaden. Ga hiervoor naar tabblad Photos.

Je kunt de volledige sessie downloaden door op de oranje download-pijl rechts naast de sessie te klikken. De sessie die je geselecteerd hebt zal worden opgemaakt en wordt klaargezet voor definitieve download. Je vindt deze onder Photos/Compressed ZIP. Hier kun je vervolgende gehele sessie als ZIP bestand downloaden.

LET OP: Als je downloadt van het tabblad Player 360 krijg je niet het volledige pakket.

Een fotosessie verwijderen

Een ​​fotosessie uit het systeem verwijderen kan ook op het tabblad Photos. Je selecteert de sessies die je wilt verwijderen door op het selectievakje links naast de sessie te klikken. Vervolgens klik je op de knop DELETE SELECTED DIRECTORIES en bevestig je de keuze. De fotosessie wordt uit je Virtual Garage verwijderd en maakt ruimte vrij voor andere auto's.

LET OP: Eenmaal verwijderd, kan een fotosessie niet worden hersteld.

Een 360° presentatie maken

Naast geweldige foto’s kun je in de VC360 Offer Manager een koppeling genereren naar de Player360. Hiermee maak je een interactieve 360° presentatie van de auto op basis van jouw foto's. Om deze te genereren en beheren ga je naar het tabblad Player 360.

360° koppeling genereren

Om een ​​nieuwe 360° presentatie aan te maken klik je Player 360/Create. Selecteer de auto waarvoor je de 360° presentatie wilt genereren uit de lijst en selecteer vervolgens de foto waarmee je u de presentatie wilt laten beginnen. Klik onderaan op Next. Je krijgt na enkele seconden een voorbeeld te zien. Nu kun je Details toevoegen als je dat wilt. Hiermee kun je specifieke zaken zoals opties en/of beschadigingen uitlichten.

Vervolgens klik je rechtsboven op SAVE.

Beheer Player 360

In het scherm erna kun je de link genereren door op het  logo te klikken achter de betreffende auto. In de pop-up kun je nu de link naar de 360° presentatie kopiëren. Deze link kun je op je website plaatsen, in een offerte plakken of direct naar de klant sturen.

LET OP:Als de fotosessie die is gebruikt om de 360° presentatie te maken uit je Virtual Garage wordt verwijderd is deze presentatie niet meer beschikbaar.

Note: if the photo session used to create Player 360 is deleted from the Photos tab, this Player will no longer be active.

Contact & Support

Eventuele technische problemen met betrekking tot de werking en/of fouten in de VC360 Photo App kun je eenvoudig melden via onze rechtstreeks via onze SUPPORT pagina.

Taal wijzigen in de VC360 Photo App:

Hoe verander ik de taal in de VC360 Photo App:

• Ga in het hoofdscherm naar My Account
  • Onderaan staat Settings
  • In dit menu kun je de gewenste taal selecteren
  • Na het selecteren van de gewenste taal ga je automatisch terug naar het hoofdscherm.

Instructies voor het maken van een speler met hotspots

Bedieningsinstructies voor de speler

PRAKTISCHE TIPS OM BETERE FOTO'S TE MAKEN
Taal ondertiteling aanpassen op YouTube

Hou je smartphone recht

telefon,iOS,android,aplikacja mobilna,smartfon
VC360 Photo App - ZOOM

zoom,
Postitie en hoogte van je smartphone

Kaderen met behulp van ghosts

Aanpassen van de parameters

Autofocus functie

Positioneren van de auto

Selecteren van de juiste plek

Gebruik van de houder met polariserend filter

VC360 Photo App gebruiken op meerdere toestellen

Eén applicatielicentie kan tegelijkertijd op meerdere telefoons worden gebruikt. Als de applicatie op meerdere telefoons wordt gebruikt, worden de foto's naar één account van het webgedeelte van de VC360 Manager / VC360 Offer Manager-applicatie gestuurd.

Staat je antwoord er niet tussen?
Stuur ons een bericht

powered by

Report a problem

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram